Besenzoni

Besenzoni

Kad je inovacija obiteljska značajka.

Besenzoni Spa, je tvrtka koja posluje više od pedeset godina u nautičkom sektoru. Od zanatskog poduzeća na početku svog postojanja do industrijske i strukturirane stvarnosti današnjice. Urođena sposobnost stvaranja inovacija karakterizira cijelu povijest Besenzonija. Tvrtka je stvorena zahvaljujući inovacijama osnivača Giovannija Besenzonija, koji je tehnološka istraživanja učinilo motorom svog napretka. 70-ih i 80-ih godina dolazi do velikih inovacija za nautičku industriju jer se prvim hidrauličnim pasarelama i platformama jednostavno počinje upravljati daljinskim kontrolama. Ovo je bio i doprinos Giorgia Besenzonija, sina Giovannija, koji je inovativnim i kreativnim duhom usmjerio tvrtku u treće tisućljeće.

Besenzoni se danas može pohvaliti znatnom stručnošću nautičkog sektora u dizajnu, proizvodnji i načinu upravljanja za jahte: vanjske i uvlačne hidraulične pasarele, stepenice za ukrcaj, dizalice i sustavi za podizanje gumenjaka, sjedala i nosači, električna bočna vrata i stijene, ljestve za kupanje, sustavi kliznih krovova, električni prozori, hidraulične podizne platforme i još mnogo drugih artikala.

SIGURNOST

Besenzoni kombinira sigurnost i naprednu tehnologiju kako bi se savršeno slagali sa svim svojim proizvodima. Svi proizvodi za jahte i rješenja za plovidbu dizajnirani su u potpunosti u skladu s visokim standardima te pažljivo ispitani.

Projektiranje i definiranje proizvoda povjereno je osoblju inženjera koji izvode proračune prema najstrožim standardima te u statičkim i dinamičkim uvjetima ispituju korištenja proizvoda, time se strogo poštuju i jamče RINA standardi koji reguliraju sektor trgovačkih plovila.

Upit

Prihvaćam pravila privatnosti