HP SC KIT 440

KIT izvedba desalinizatora serije SC isporučuje se bez inox kućišta. Sve komponente dolaze odvojeno s priključnim spojevima i cijevima te ih je moguće jednostavno rasporediti u prostoru.  Ovakva izvedba je namijenjena za plovila s nedovoljno prostora za smještaj kompaktnog desalinizatora ili za uštedu prostora.   Kao i ostali modeli, uređaji  su dugotrajni, robusni, visokokvalitetni i pouzdani, namijenjeni za teške radne uvjete.

Upravljanje i nadzor procesa proizvodnje odrađuje se preko PLC-a. Sistem je automatiziran, sam nadzire radne tlakove, kvalitetu proizvedene vode, automatski se ispire prilikom pokretanja i po završetku proizvodnje. Ima pripremu za plovke stanja tankova,  spojen s njima  automatski  se uključuje i isključuje, ovisno je li je tank pun ili prazan. Regulacija tlaka ovog modela je manualna.

RP Tronic  – Nadogradnja s modulom RP Tronic daje potpuno automatizirani sistem koji uz sve gore navedeno automatski regulira i visoki tlak. Ovaj sistem pruža korisniku potpunu slobodu, dovoljno je samo pokrenuti desalinizator dok sve ostalo on odrađuje samostalno. Ovaj modul produljuje garanciju stroja na 3 godine. RP Tronic je patent tvrtke HP High Pressure srl, a  danas ga koriste i drugi proizvođači desalinizatora.

AMCS – “automatic membrane conserving system” – sistem za automatsku konzervaciju membrana. Nakon što je desalinizator gotov s proizvodnjom, RP tronic u potpunosti otvara visokotlačni ventil za najbolje ispiranje membrana s vodom dok AMCS u tom trenutku ubrizgava konzervans. Konzervans zaustavlja razvoj bakterija i uklanja neugodne mirise u membranama.

BiBi – sistem za upravljanje desalinizatorom preko web-a. Korisnik može iz udaljenog mjesta upravljati i nadzirati rad stroja. Ovaj modul je jako koristan jer u slučaju bilo kakvog problema ovlašteni HP tehničar uvijek može pristupiti stroju, odraditi dijagnozu i u većini slučajeva ukloniti kvar. Uz modul BiBi garancija stroja se produljuje na 4 godine.
Servisna podrška i rezervni djelovi su uvijek dostupni na našem skladištu u Marini Dalmacija-Sukošan.

Upit

Upit

Prihvaćam pravila privatnosti