Frigomar Klime

Frigomar air-conditioning

Frigomar je lider u proizvodnji rashladnih sustava, klimatizacijskih sustava i ledomata za nautički sektor, a posljednjih godina tvrtka je narasla i razvila se do veličine koja joj je učvrstila poziciju na domaćem i međunarodnom tržištu. Inovacije, precizni odabir sirovina i visoka stručnost osoblja, Frigomar su smjestili među nagrađivane i kvalitetne proizvođače rashladnih sustava.

Frigomarov novi klima uređaj BLDC s inverterskim pogonom, s promjenjivom brzinom proglašen je proizvodom godine 2019. na godišnjoj konferenciji British Marine Electrical & Electronics Association. Od tada klimatizacija nije samo hlađenje zraka, radi se o učinkovitosti i tišini pri hlađenju vašeg prostora…

BLDC nije samo modifikacija ili poboljšanje nečega što već postoji; to je potpuno nova i revolucionarna tehnologija. Do sada je tradicionalni kompresor u klimatizacijskom sustavu trebao veliku količinu električne energije svaki put kada se pokrene ciklus hlađenja i time stvarao veliku buku, sada je Frigomar klima uređaj 50% energetski učinkovitiji i tiši.  Počinje vrlo sporom brzinom bez udarne struje, zatim usporava kako se postiže temperatura, osiguravajući tako stalnu, ugodnu klimu na brodu. Ova revolucija Vam omogućuje korištenje znatno manjih generatora ili tiho pokretanje samo iz manjeg invertera. U ECO načinu rada ove jedinice ne troše više od 200 W, uklanjajući tako potrebu za pokretanjem generatora i osiguravajući mir i tišinu tijekom noći.

 

Upit

Prihvaćam pravila privatnosti