Desalinizator HP SCD 400
Desalinizator – HP SCD 400
(super compact double) – desalinizatori serije “dvostruki super kompakt”  kapaciteta 400 l na sat. Zapravo se radi o dva potpuno odvojena desalinizatora, neovisna za rad jedan o drugom smještena u zajedničkom kompaktnom kućištu izrađenom od visoko kvalitetnog inoksa AISI 316. Profesionalan, robusan i pouzdan, namijenjen za konstantni rad u teškim uvjetima. Svi HP desalinizatori imaju certifikat ISO 9001:2008.  Za reverznu osmozu se koriste membrane 2540 postavljene u kućišta izrađena od inoxa te klipne pumpe sa inox glavom i keramičkim klipovima.  

Ovakav model je pogodan za otočne sisteme i veće brodice. Radi kompaktnog kućišta ima manje dimenzije te ga je lakše smjestiti nego dva odvojena desalinizatora. U slučaju održavanja, jedan desalinizator uvijek može raditi neovisno o drugom.

 Upravljanje i nadzor procesa proizvodnje odrađuje se preko PLC-a. Sistem je automatiziran, sam nadzire radne tlakove, kvalitetu proizvedene vode, automatski se ispire prilikom pokretanja i po završetku proizvodnje. Ima pripremu za plovke stanja tankova,  spojen s njima  automatski  se uključuje i isključuje, ovisno je li je tank pun ili prazan. Regulacija tlaka ovog modela je manualna.

RP Tronic  – Nadogradnja s modulom RP Tronic daje potpuno automatizirani sistem koji uz sve gore navedeno automatski regulira i visoki tlak. Ovaj sistem pruža korisniku potpunu slobodu, dovoljno je samo pokrenuti desalinizator dok sve ostalo on odrađuje samostalno. Ovaj modul produljuje garanciju stroja na 3 godine. RP Tronic je patent tvrtke HP High Pressure srl, a  danas ga koriste i drugi proizvođači desalinizatora.

AMCS – “automatic membrane conserving system” – sistem za automatsku konzervaciju membrana. Nakon što je desalinizator gotov s proizvodnjom, RP tronic u potpunosti otvara visokotlačni ventil za najbolje ispiranje membrana s vodom dok AMCS u tom trenutku ubrizgava konzervans. Konzervans zaustavlja razvoj bakterija i uklanja neugodne mirise u membranama.

BiBi – sistem za upravljanje desalinizatorom preko web-a. Korisnik može iz udaljenog mjesta upravljati i nadzirati rad stroja. Ovaj modul je jako koristan jer u slučaju bilo kakvog problema ovlašteni HP tehničar uvijek može pristupiti stroju, odraditi dijagnozu i u većini slučajeva ukloniti kvar. Uz modul BiBi garancija stroja se produljuje na 4 godine.

Upit

Upit

Prihvaćam pravila privatnosti