Desalinizator HP SCA 330 l/h

HP SCA 330  (NEW super compact) – desalinizator  kapaciteta 120 litara na sat.  Smješten je u znatno manjem kompaktnom kućištu izrađenom od visoko kvalitetnog inoksa AISI 316, profesionalan, robusan i pouzdan, namijenjen za konstantn rad u teškim uvjetima. Svi HP desalinizatori imaju certifikat ISO 9001 : 2008.  Za reverznu osmozu se koriste tri membranae 31540 postavljena u kućište izrađeno od karbonskih vlakana te klipna pumpa sa inox glavom i keramičkim klipovima.  

Upravljanje i nadzor procesa proizvodnje odrađuje se preko PLC-a. Sistem je automatiziran, sam nadzire radne tlakove, kvalitetu proizvedene vode, automatski se ispire prilikom pokretanja i po završetku proizvodnje. Ima pripremu za plovke stanja tankova,  spojen s njima  automatski  se uključuje i isključuje, ovisno je li je tank pun ili prazan. Regulacija tlaka ovog modela je manualna.

RP Tronic  – Nadogradnja s modulom RP Tronic daje potpuno automatizirani sistem koji uz sve gore navedeno automatski regulira i visoki tlak. Ovaj sistem pruža korisniku potpunu slobodu, dovoljno je samo pokrenuti desalinizator dok sve ostalo on odrađuje samostalno. Ovaj modul produljuje garanciju stroja na 3 godine. RP Tronic je patent tvrtke HP High Pressure srl, a  danas ga koriste i drugi proizvođači desalinizatora.

AMCS  “automatic membrane conserving system” – sistem za automatsku konzervaciju membrana. Nakon što je desalinizator gotov s proizvodnjom, RP tronic u potpunosti otvara visokotlačni ventil za najbolje ispiranje membrana s vodom dok AMCS u tom trenutku ubrizgava konzervans. Konzervans zaustavlja razvoj bakterija i uklanja neugodne mirise u membranama.

BiBi – sistem za upravljanje desalinizatorom preko web-a. Korisnik može iz udaljenog mjesta upravljati i nadzirati rad stroja. Ovaj modul je jako koristan jer u slučaju bilo kakvog problema ovlašteni HP tehničar uvijek može pristupiti stroju, odraditi dijagnozu i u većini slučajeva ukloniti kvar. Uz modul BiBi garancija stroja se produljuje na 4 godine.
Servisna podrška i rezervni djelovi su uvijek dostupni na našem skladištu u Marini Dalmacija-Sukošan.

Upit

Upit

Prihvaćam pravila privatnosti