BLOG

Inovativni sustav za upravljanje vašim Besenzoni ljestvama ili pasarelom.

Besenzoni je razvio  inovativnu besplatnu aplikaciju Besenzoni Control Device koja vam omogućuje upravljanje Besenzonijevim ljestvama ili pasarelom (uvlačnim i vanjskim modelima) instaliranim na vašem brodu. Vrlo je jednostavan i samo ga trebate spojiti s prijemnikom/adapterom BUC – Besenzoni Unit Control koji se može naručiti od naše prodajne i servisne mreže. Uz pomoć BUC-a koristite svoj pametni telefon kao zamjenu ili kao dodatak daljinskom upravljaču.

Ideja stvaranja ove aplikacije rođena je kako bi olakšala život zaljubljenicima u čamce. Koliko se puta dogodilo kada stignete na dok ili ponton i shvatite da ste zaboravili daljinski upravljač za pasarelu ili još gore, da ostanete na obali dok članovi obitelji ili posada već spavaju? Riješite problem s Besenzoni Unit Control na svom pametnom telefonu!

4 jednostavna koraka za postavljanje uređaja

Korak 01.
Preuzmite aplikaciju iz vašeg iz App Storea. Ova aplikacija vam omogućuje da koristite svoj tablet ili pametni telefon, koji su uvijek pri ruci, kako biste upravljali svojim Besenzoni uređajem. Aplikacija koristi Bluetooth tehnologiju. Aplikacija se može povezati na 8 uređaja istodobno i tako ju mogu koristiti više članova obitelji, s više pametnih uređaja. Provjerite je li vaš uređaj kompatibilan s aplikacijom kako bi ispravno radila. (IOS 10.0 i noviji te Android 8.0 i noviji)

Korak 02.

Kupite svoj BUC prijamnik/adapter za vaše ljestve, platformu ili pasarelu.

Nakon preuzimanja aplikacije “Besenzoni Control Device” vlasnik plovila morat će dostaviti Besenzonijevoj službi za korisnike serijski broj ljestava ili pasarele kako bi naši tehničari mogli identificirati Bluetooth prijamnik/adapter koji će biti povezan s tim određenim proizvodom instaliranim na brodu.

Korak 03.

Instalacija BUC uređaja.  Uređaj je potrebno instalirati na vašu pasarelu/ljestve od strane ovlaštenog servisera ili preuzeti detaljne tehničke upute kako biste instalirali sami.

Korak 04.

Uparite uređaje i jednostavno koristite vašu Besenzoni pasarelu/ljestve upravljajući pametnim uređajem.

Upit

Prihvaćam pravila privatnosti